Fysio Valkenburg aan de Geul

Als je blessures of pijnklachten hebt, bijvoorbeeld in je armen, benen, schouders of rug; vanwege een (chronische) aandoening of een ongeluk, dan kan een bezoek aan de fysiotherapeut daarin helpen.

Een fysiotherapeut is er ook voor medische begeleiding bij beweegzorg of als je na een operatie of ongeval moet revalideren.

Ben je op zoek naar een fysio in Valkenburg aan de Geul? Op deze pagina vind je een lijst met alle fysiotherapeuten in Valkenburg aan de Geul. 

Klik op de naam van een van de fysio’s in Valkenburg aan de Geul voor meer details. 

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Hier adverteren?

Bereik de omgeving

Fysiotherapeuten in Valkenburg aan de Geul

Neem vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar om te kijken of en hoeveel behandelingen van een fysio je vergoed krijgt. Kijk ook of je zorgverzekering het bezoek aan alle fysio’s in Valkenburg aan de Geul toestaat, of dat er bepaalde fysiotherapeuten zijn uitgesloten. Hoewel fysiotherapeuten ook getraind zijn in bepaalde (sport)massages, ben je misschien meer op zoek naar een ontspannende massage. In dat geval kun je ook deze lijst met massagesalons in Valkenburg aan de Geul bekijken. 

Hopelijk vind je een fijne fysiotherapeut in Valkenburg aan de Geul. Met deze lijst fysio’s in Valkenburg aan de Geul moet dat goed komen!

Fysiotherapie in Valkenburg aan de Geul

Heb je een fysiotherapiepraktijk in Valkenburg aan de Geul en sta je niet op onze pagina? Stuur ons dan een berichtje!